På spaning

Det byggs för fullt utanför vårt hus. I höstas tog dom bort lekplatsen i närheten men idag såg vi att en ny var på plats! Vi var tvungna att spana in den såhär på kvällskvisten. Den är stängsel runt hela än, men snart hoppas vi kunna gå in där.
Ser mycket bättre ut än den förra!
En glad spanare...
men här är han sig lik...;)
Den här sista bilden har jag ingen aning om hur jag lyckades få till, men jag tycker färgerna är ganska snygga! :)

Sen sist

Oj, känns som att våren är på gång, solen skiner på dagarna, fåglarna kvittrar och snön smälter i rasande fart. Jag gillar't!
Det kanske är slut på bobsäsongen nu, snart dax att damma av kickbiken och skateboarden istället. Men kul har vi haft och en hel del vurpor har det blivit!
Och en sväng till akuten för att röntga bägge fötterna, men inga frakturer som tur var. Bara en ordentlig smäll och sträckt hälsena. Han har fortfarande ont efter snart tre veckor, men det blir lite bättre för varje dag.
Alla hjärtans firade vi på kafé med pannkakor.
Lego i massor..kul att bygga siffror!
Och vårt senaste tillskott - ipaden! Den är alltid upptagen av nån av oss. Vad mycket roligt man kan göra med den! :)
Vi har kommit några steg längre i processen med resan - passen hämtade, reseguide inhandlad och flygbiljetter bokade och betalda. 21 juni åker vi till Kalifornien! Kom på efter att vi bokat att vi kommer vara där 4 juli, får leta upp nåt ställe där vi kan fira tillsammans med amerikanerna ;)
Och den här sockerstinna ungen har varit på 5-årskalas och roat sig idag!
Själv har jag storstädat med öppna fönster, låtit vårvindarna fräscha upp luften här hemma och tänker belöna mig med detta ikväll. Ett varmt bad, ansiktsmask, mango body butter och sen Mello.
Vad gör alla andra ikväll?

Söndagsnöje - hej vad det går i backen!

mms_img36071 (MMS)

Söndagsnöje - hej vad det går i backen!


Plötsligt händer det - du får helt spontan...

mms_img10799 (MMS)

Plötsligt händer det - du får helt spontant en blomma av en kollega med orden "det förtjänar du". Tack snälla! :-)


Just nu: funderar ett varv till över resru...

mms_img42443 (MMS)

Just nu: funderar ett varv till över resrutten. Flyga till LA eller San Francisco? Ska vi ta Vegas eller inte? Måste bestämma mig snart!


Krig!

Gaah...det är krig om fjärrkontrollen här hemma! Hur kan man INTE vilja titta på Mello, utan föredra Gladiatorerna istället? Nog för att han är 5 år, men ändå.

Sen att han haft nedräkning till nästa Gladiatorerna sen i söndags, och jag lovat varje dag att han ska få titta på det men inte fattat förrän idag att det är SAMTIDIGT - ska det räknas då? Är det liksom inte automatiskt så att Mello alltid går före..?
vs
/Hälsningar,
Hon som gick förlorande ur striden och får kolla på Mello med usel kvalité på datorn istället..

Kindnyp och kultur

Efter att ha suttit inne två dagar och vabbat för den här snoriga killen, så var det skönt att komma ut en sväng idag. Kölden bet i kinderna, termometern visade på 13 minusgrader. Tanken var att vi skulle vara lite kulturella och gå på ett av Vinterspårs evenemang, men 20 sekunder fick räcka tyckte lillkillen. Men vi fick oss en promenad och lite frisk luft ner i lungorna iallafall!
Varför gå när man kan rulla nerför backen?
Gött att se nåt som värmde i den bistra kylan!
På vägen hem pratade vi om Spanien, och kom fram till att det skiljer ca 50 grader mellan när vi var i Spanien och nu..Jag föredrar värmen, nu vill jag ha vår!
Spanien 2010. Varmt!

RSS 2.0