Utsikt

Ojoj, vilken utsikt vägen till Camarillo bjöd på. Vi kom upp på ett berg och sen bar det utför. C trodde vi såg hela världen och ja, hade jag inte vetat bättre hade jag också trott det. Magiskt! Det var så det kittlade i magen när vi susade nerför. "Watch downhill speed" stod det överallt. Vilken utsikt! Och på radion sjöngs det "dreams really do come true" och det var inte långt ifrån att det blev lite blött i ögonvrån.

Nåt som inte var lika fantastiskt var att gps:en pep till och sa: External power lost mitt på motorvägen. Shit! Kontakten sitter vid C:s fötter och jag försökte få honom att känna om kontakten satt i eller inte. Han nådde inte så klart. (här kan syrran sluta läsa, tack!)
Tänkte att jag kanske kan nå den själv! Med blicken fortfarande på vägen och C som guidade min hand kunde jag bara känna toppen av kontakten men inte säga om det satt i eller inte.
(nu kan du börja läsa igen, sis)
Så vi svängde av motorvägen vid nästa avfart och som tur var satt kontakten inte helt i. Stoppade i den och så var vi på väg igen. Puh!

Nu ska vi iväg och se vad Camarillo premium Outlet har att erbjuda! So long!


Kommentarer
Postat av: sandra

Jag läste allt!

2012-07-02 @ 23:03:15
URL: http://chilibearnaise.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0