Kommer ni ihåg?

Temperaturer under 20 grader är inget för mig. Mörkret känns inte heller ett dugg kul. Nu är jag kanske neggo men vad fasen..Sommaren är ju så mycket härligare än det här!
*googlar Svenska skolan i Thailand och letar billiga flygbiljetter*

Soffan

Såhär ser den ut:
Fast jag ska vända på soffan sen, så att den står mot en vägg. Brukar kasta runt möblerna sådär ibland i brist på annat att göra. Nej men tror det blir bättre då!
Ps. Det är heeeelt okej att förbise den stökiga bokhyllan i bakgrunden. Ds.

Guldstjärna

I fredags var det inte många rätt. Tänker inte gå in på det närmare men jag ville inget hellre än att krypa upp i vår gigantiska soffa, svepa in mig i en filt tillsammans med gossen och låta tv:n underhålla oss direkt efter jobbet.
Då fick jag ett sms av min syster: Kommer förbi med fika om 10 min!
Åhh, vilken lycka!
Stora amerikanska muffins med massor av choklad i, och hallongrottor. It made my day. Tack sis, guldstjärna i kanten där!

It's all in your mind

Bestämde mig för att springa samma runda ikväll som igår.
I början var det segt, benen kändes tyngre och det duggregnade. Rundan börjar med en lång uppförsbacke och väl uppe funderade jag nån sekund på att vända och mysa ner mig i soffan istället, men sen bestämde jag mig för att bara köra på. Jag tänkte att regnet bara var skönt och att "ju fortare jag springer desto snabbare är jag hemma igen".
Och vad mycket bättre det gick - förbättrade rundan med nästan 2 minuter! :)
Allt handlar om inställning, helt klart.
Nu en dusch, sen tv och soffhäng.

Nu är det jul igen å nu är det jul igen..

Julmarknad idag, men den rätta julkänslan vill inte riktigt infinna sig. 8 plusgrader och sol gör det svårt att förstå att det är första advent till helgen.
Sitter här hemma i myskläder och hade tänkt ta det vääääldigt lugnt ikväll, (sonen är hos barnvakt och kommer inte hem förrän imorgon!) men grannen tyckte att det var en bra idé att dra igång fest kl 16.00 och nu två timmar senare är jag trött på att soffan vibrerar i takt med basen i hans musik. Jag drar på mig träningskläder och ger mig ut och springer istället, vem vet - de kanske har däckat hela högen när jag kommer hem?! Mohaha.

Julpyssel @ work

mms_img60880 (MMS)

Julpyssel @ work


Guds gåva till mänskligheten

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det KAN inte finnas någon bättre uppfinning än badkaret!
Efter en dag i stan, med dimma och två minusgrader utomhus, var jag frusen in i märgen väl hemma. La mig i soffan med myskläder och fleecefilt men det hjälpte inte.
Tappade upp ett bad, sådär varmt så det ångar, och sjönk ner. Åh halleluja, vad lovely! Oh my fucking god! Ja ni fattar?
Bad utomhus - inte lika varmt..

Ny soffa

Åkte till Mio idag och provsatt soffan Liverpool. Åh det här kommer bli så bra, beställde den på studs och den kommer hem till oss före jul nån gång. :D
Det är den här, fast spegelvänd och i tyget Vera black. Inte helsvart, utan mörkgrå. Skitsnygg!
Fick med oss en sovrumslampa hem också, äntligen! Enda kruxet var att få upp den i taket ordentligt..nådde näääästan precis när jag använda sonens gamla matstol. Men kom på att jag kunde ta några tjocka böcker och lägga på stolen, och tadaa, sovrumslampan sitter där den ska!
Vilken bra dag! Nu ska vi köra ett wii-battle :D

Lättlurad

Haha, jag sa till sonen att jag kände mig sjuk. Att jag trodde att jag fått vita-prick-sjukan, så jag bad honom kolla om jag hade några vita prickar i ansiktet eller på armen. Ja lite elakt kanske men åh vilken rolig min han gjorde haha. Sen sa jag förstås direkt att jag skojade.
Ja, det finns många sätt att roa sig på. Att lura småbarn är ett av dom..;)

Nymålat!

Åh jag är så nöjd, så nöjd.
Tog en semesterdag idag och det har varit en härlig dag. En sväng på stan med ongen, lunch på Bellas och sen drog målandet igång.
Från början hade hela hallen och korridoren den här gröna nyansen..
Efter första omgången med färg tog vi en paus. Färgen skulle torka och jag var ganska trött i nacken av att måla högt upp.
Himlen visade sig från sin bästa sida. Vi beundrade solnedgången, så vackert!
Och till slut - tadaa! Åh jag är så nöjd! Så fint det blev. Nu ska det upp en hatthylla, skohyllan ska fram, och två nya tavlor och en spegel ska upp på väggen.
Kom hit och kolla hur det ser ut vetja!

Måndag morgon - försov mig och tänkte att ...

mms_img44665 (MMS)

Måndag morgon - försov mig och tänkte att det här blir nog en skitdag. Kommer till jobbet och möts av en chokladbit, ja den ni ser på bilden. Hur glad blir man inte då? Tack kära kollega! :-D


Söndagsnöje. Från spygrönt till ljust vitt...

mms_img70402 (MMS)

Söndagsnöje. Från spygrönt till ljust vitt. I like! :-D


Om att välja rätt outfit

Liten kille i stora benskydd
Han funderade på om det här kunde bli en bra monsteroutfit för halloween, men det blev så svårt att genomföra rent praktiskt. Inte så himla lätt att gå med benskydd upp till armhålorna :)
För övrigt hade jag en sjuk dröm inatt, istället för att hyra bil i USA hade jag hyrt en kickbike med motor på haha! Det tog en vecka att puttra sig fram till San Fracisco från LA, vilket måste varit helt okej ändå med tanke på att det tar ca 3 dar med bil.
Äsch, åter till städningen nu.

Just nu

Ja, nu ska den här lilla familjen röja här hemma. Det måste tvättas, städas, dammsugas och sånt där. Sen ska vi ut i friska luften och hitta på nåt. Hörs sen!

Sveriges finaste?

Ja jag tror banne mig att staden jag bor i har Sveriges finaste infart. När stadsbilden avspeglas i en vindstilla sjö, n'r några fåglar simmar runt längre ut och med en bro som är väldigt gammal..ah det är fint!

Stämningsfullt

Ja jisses vad fint det var i minneslunden. Ljus överallt, nallar, hjärtan, kransar, handskrivna brev och blommor. Kände mig både sorgsen och glad när jag såg allt, och vi bidrog till stämningen med ett ljus vi också.

Skördefest!

I våras satte vi tre tomatplantor i varsin kruka. Efter månader av vattnade och omsorg är det nu dags att skörda. Här nedanför ser ni resultatet..
Hela två yttepyttetomater har vi fått. Vad ska vi göra nu? Funderar på att bjuda in alla jag känner på nån smarrig tomatsoppa eller så. Heh.

Alla helgons dag

Igår var vi och tände ljus på mammas och pappas gravar. Så fint!
Idag tar vi en långpromenad till en annan kyrkogård, kameran hänger med så ni får se bilder sen.

Äntligen! Efter jag-vet-inte-hur-många vec...

mms_img22551 (MMS)

Äntligen! Efter jag-vet-inte-hur-många veckor av sjukdomar och förhinder är det dax att springa! :-D


RSS 2.0